Numerologiaa Rautalangasta

Matemaattiset lait hallitsevat maailmankaikkeutta ja siten myös ihmistä, joka on osa kokonaisuutta. Numerologia on tuhansia vuosia vanha tapa tutkia numeroita ja kirjaimia ja selvittää niiden avulla ihmisen elämän suunnitelmaa ja tarkoitusta. Nimen ja syntymäajan perusteella tutkitaan ihmisen vahvuuksia ja heikkouksia pyrkien löytämään keinot päästä tasapainoon ja laaditun suunnitelman toteutumiseen.

Numerologiaa rautalangasta sopii sekä aloittelijoille että edistyneille. Kirja sisältää havainnollistavia kuvia sekä tavallista enemmän valmiiksi laskettuja esimerkkejä. Tämän kirjan teoriat ovat perusteltuja ja loogisia, ja parhaimmillaan ne avaavat tien itsenäiseen pohtimiseen jokaisen lukijan kohdalla. Numerologiaan pääsee sisään yksinkertaisin välinein - et tarvitse kuin kynän, paperia ja innostusta!

Airi Oja (s. 1958) on tutkinut ja opettanut numerologiaa vuodesta 1994 lähtien. Lisäksi hän tekee uni- ja tarottulkintoja. Numerot toimivat niin unien kuin korttienkin maailmassa ja taitoja yhdistämällä voi ymmärtää enemmän kokonaisuudesta. Jalat pysyvät maassa viiden lapsen, viiden kissan ja yhden koiran arkea pyörittämällä.

Kirjassa käytetyt nimitykset "pyrkimys", "vaikutelma", "minuus" sekä "kypsyys", "elämänilmasto - ja maaperä" ovat alunperin Kai Aaltosen suomenkieliseen numerologiaan kehittelemiä.

Kirjaa on saatavilla kaikkien kirjakauppojen kautta. Voit tilata sen myös suoraan kustantajalta.

Airi Oja

NUMEROLOGIAA RAUTALANGASTA

ISBN 9789529969982
198 sivua, nelivärinen, sid., kovat kannet
Julkaisija: ZT Kustannus
Ovh 29,90 €

TILAUSOHJEET:

Kirjan hinta suoraan tilattuna on 27 euroa + postikulut. Postikuluja tulee 2 euroa per kirja.

1. Suorita maksu (esim. 1 kirja = 29 euroa) tilille DanskeBank FI18 8000 1371 1506 33 / ZT Kustannus. Laita viitenumeroksi 1245.
2. Lähetä osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen petterioja[at]gmail.com
3. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää maksusi saapumisesta. Huom! Maksun siirtyminen toisesta pankista toiseen saattaa kestää pari arkipäivää.

Kirjan tilaaminen postiennakolla on myös mahdollista. Isommista tilauksista (yli 5 kpl) saa 10 prosentin alennuksen.

Lisätietoja (myös jälleenmyyjille) saa sähköpostilla osoitteesta petterioja[at]gmail.com tai puhelimella 044-5349978 / Petteri Oja.