Kurssit ja Messut

Pidän kursseja sopimuksen mukaan niin yksityishenkilöille kuin yhdistystenkin puitteissa.
Kysy lisätietoja! numen[at]airioja.fi tai puh 040-7622 099

Ohjelma 2022

 

               

                 

          

   

                    

NUMEROLOGIA-kurssin info

Oletko kiinnostunut oppimaan numerologiaa? Kurssin kesto on yhteensä neljä päivää, ja kun yhdestä viikonlopusta aloitetaan, toisen voi sopia kurssilaisten kesken sopivaan ajankohtaan. Hinta on 130€ / vkl, joten kokonaishinta on 260€ / kaksi vkl. Jokaisena päivänä opetusta on 6 t, ja siitä kertyy 24 t yhteensä. Kurssilla käytetään oppikirjana "Numerologiaa rautalangasta", jonka hinta on 25€. Tunnollisesta mukanaolosta saa myös todistuksen kurssin käymisestä.

Kurssini eivät ole huilaamista varten, vaan olen tiukan opetuksen ja oppimisen kannalla ja siksi on syytä varautua siihen, että tietoa tulee sitten koko rahan edestä. Teemme laskemis- ja tulkintaharjoituksia, ja jokainen pääsee kyllä hyvään alkuun numerologian käyttämisessä omassa elämässään.
Kurssilla käsiteltäviä aiheita:

    - numeroiden merkitys
    - kirjainten muuttaminen numeroiksi
    - nimen ja syntymäajan lukujen laskeminen sekä niiden tulkitseminen
    - karmalliset luvut ja niiden merkitykset
    - elämänvaiheiden laskeminen
    - henkilökohtainen päivä, kuukausi ja vuosi
    - muiden sanojen tulkitseminen 

TAROT-kurssin info

Jos haluat oppia tuntemaan tarot-kortit ja tekemään tulkintoja, kurssin käytyäsi työkalut ovat jo käytössäsi. Kurssin kesto on yhteensä neljä päivää, ja kun yhdestä viikonlopusta aloitetaan, toisen voi sopia kurssilaisten kesken sopivaan ajankohtaan. Hinta on 130€ / vkl, joten kokonaishinta on 260€ / kaksi vkl. (Hintaan voi tapauksesta ja järjestäjästä riippuen tulla hieman lisäkuluja.)  Jokaisena päivänä opetusta on 6 t, ja siitä kertyy 24 t yhteensä. Tunnollisesta mukanaolosta saa myös todistuksen kurssin käymisestä.

Kurssin aikana tutustutaan yksitellen korttien symboliikkaan ja tehdään vertailuja erilaisten pakkojen korttien kanssa.

Tulkintapöytiäkin tehdään ja jokainen osallistuja pääsee kokeilemaan niin taitojaan kuin saa tulkinnankin. Jaan kurssilla koostetut muistiinpanot korteista, joiden mukaan on helpompi lähteä liikkeelle käytännön toimissa.

Crowleyn tarot-kortit sekä kirja Sielun peili (Ziegler) ovat olleet kurssin opetusmateriaalina aiemmin, mutta nyt niiden ohella käytetään myös Täyden Elämän tarot-kortteja. 

UNI-kurssin info

Pidän kursseja unien symboliikasta ja tulkinnasta. Kurssin kesto on yhteensä neljä päivää, ja kun yhdestä viikonlopusta aloitetaan, toisen voi sopia kurssilaisten kesken sopivaan ajankohtaan. Hinta on 130€ / vkl, joten kokonaishinta on 260€ / kaksi vkl. Jokaisena päivänä opetusta on 6 t, ja siitä kertyy 24 t yhteensä. Tunnollisesta mukanaolosta saa myös todistuksen kurssin käymisestä.

Kurssin sisältöön kuuluu mm.:

    - unitulkinnan historiaa
    - unen sanoma ja kieli
    - unipäiväkirjan merkitys
    - arkkityypit ja symbolit

        - ihminen
        - ympäristö
        - rakennukset
        - kulkuneuvot
        - eläimet
        - kasvit
        - avaruus ja henkimaailma
        - tunteet ja aistimukset
        - värit
        - numerot ja numerologia
        - kuviot
        - toimintakartta ym.

Esimerkkiunien kautta selkenevät monet kysymykset niin henkilökohtaisella kuin yleiselläkin tasolla. Kurssin käyneiden palautteen mukaan silmät aukenevat katsomaan tarkemmin myös omaa arkipäivää ja sen tapahtumia, kun oppii ymmärtämään symboliikkaa laajemmin.